Ποιοί είναι οι στόχοι σου το 2017;

Ποιοί είναι οι στόχοι σου, όσον αφορά τη μόδα, το 2017; Style Resolutions έκανες;

Κάθε Γενάρη φτιάχνουμε μια λίστα από προσωπικούς στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε τη νέα χρονιά. Ποιοί είναι οι στόχοι σου για τη μόδα το νέο έτος σκέφτηκες;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι πολύ σπάνιο να ακολουθήσεις πιστά τη λίστα αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις. Παράλληλα, με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, το να βάζεις κάποιους στόχους για να βελτιώσεις το στυλ σου δείχνει πόσο fashion girl είσαι.

Λοιπόν,

…για να είμαστε σίγουροι πως θα είσαι στην κορυφή των πιο καλοντυμένων στην παρέα σου το 2017 ακολούθησε όσους περισσότερους από τους παρακατώ στόχους μπορείς:

Βγες έξω από την ζώνη άνεσης

Αυτό πρακτικά θα πει πως ήρθε ο καιρός να πειραματιστείς με νέες τάσεις και να δοκιμάσεις νέα στυλ. Δεν υπάρχουν στυλάτοι εκ γενετής. Όσοι ασχολούνται με τη μόδα πάντα θέλουν να μάθουν περισσότερα από όσα γνωρίζουν. Ασχολήσου με όποια τάση σου αρέσει, σίγουρα θα φτάσεις ψηλά βρίσκοντας έναν νέο σκοπό στη ζωή σου. Η ζώνη άνεσης είναι για να την διευρύνουμε ή να βγαίνουμε, που και που, από αυτήν.

Αποταμίευσε και επιβράβευσε τον εαυτό σου

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Έχεις δίκιο. Μαθαίνοντας όμως την βασική αρχή της αποταμίευσης, από σήμερα κι όλας, καταφέρνεις να βλέπεις σιγά-σιγά τα χρήματα σου να αυξάνονται. Σκέφτεσαι έτσι, τι θα μπορούσες να κάνεις με το ποσό που όλο και θα μεγαλώνει και στο τέλος είναι ένα καλό κίνητρο η επιβράβευση. Ποιά παπούτσια είπες έχεις βάλει στο μάτι;

Mix & match

Μην το βλέπεις σαν ρίσκο αλλά ως ευκαιρία να φανείς δημιουργική. Μια mix & match επιλογή σε βοηθάει να συνδυάσεις κομμάτια που δεν φοράς συχνά και δεν ξέρεις όλο και κάποιος φακός μπορεί να σε ανακαλύψει και να φιγουράρεις σε κάποιο trendy περιοδικό για το street style της χρονιάς. Λίγο το’χεις;

Το κλασσικό μπλέκεται με το μοντέρνο

Το κλειδί είναι το κλασσικό που συνυπάρχει με το μοντέρνο. Επένδυσε σε classic επιλογές που αναβαθμίζονται αν συνδυαστούν με πιο μοντέρνα κομμάτια και απέφυγε έτσι να χαρακτηριστούν οι επιλογές σου εκτός μόδας σε μια σεζόν.

 

Ανακάλυψε την πολυμορφία της γκαρνταρόμπας σου

Τι σημαίνει αυτό; Ενώ αγοράζεις βασικά κομμάτια που δεν είναι και ότι πιο περίτεχνο, συνδυάσε τα με πιο πολύπλευρα ρούχα κάνοντας το outfit σου μοναδικό! Έτσι, αν δεις το 2017 μια τάση της μόδας που δεν είναι ακριβώς το στυλ σου μην βιαστείς να την ακολουθήσεις ή να την απορρίψεις αν δεν σε εκφράζει απόλυτα. Αντ’ αυτού βγάλε από την ντουλάπα σου το αγαπημένο σου τζην και σε μια πολύπλευρη γκαρνταρόμπα, σαν τη δική σου, δεν θα σου πάρει πάνω από 1’ για να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό. Έλλειψη έμπνευσης; Όχι, εσύ!

Σε κάθε περίπτωση όσα από τα παραπάνω κι αν ακολουθήσεις, αυτή η χρονιά θα είναι πολύ πιο επιτυχημένη και καλύτερη από την προηγούμενη. Ενδυματολογικά τουλάχιστον είσαι καλυμμένη!

www.passadena.gr

Kάνε εγγραφή στο Newsletter για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα!

IOANNA IOANNIDOU

Διάβασε ιστορίες δημιουργικών γυναικών, εμπνεύσου και βρες το δικό σου κίνητρο να ακολουθήσεις το όνειρο σου και να πετύχεις! Κοινό στοιχείο όλων των γυναικών που έχουν προβληθεί είναι το πάθος τους, η αποφασιστικότητα τους και η δέσμευση τους να μετατρέψουν την ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση. From dreaming to doing, εύχομαι αυτό το blog να σε εμπνεύσει και κυρίως να σου πυροδοτήσει την σπίθα που χρειάζεσαι για να καταφέρεις απίστευτα πράγματα!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Please follow and like us: